Select Page

Ahoy Convention Centre

Rotterdam Ahoy breidt uit. De boJe van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre is eind 2020 gereed voor bezoekers. De uitbreiding bestaat uit een unieke zaal, RTM Stage, die ingezet kan worden als auditorium en als concertzaal. Op de tweede en derde etage komen break out rooms die los van elkaar of gezamenlijk kunnen worden gebruikt. Tevens ontstaat er een geheel nieuw entreegebouw van waaruit Ahoy Plaza, RTM Stage, de Beurs- & Evenementenhallen, de Ahoy Arena en alle nieuwe break out rooms bereikbaar zijn.

Om te kunnen garanderen dat direct na oplevering de nieuwe vierkante meters in gebruik zijn hebben wij voor onze opdrachtgever Ahoy een 360 VR Tour gemaakt. Via deze online beschikbare tour kunnen geïnteresseerde partijen een goede inschatting maken van het ontwerp en de omvang van de afzonderlijke zalen. Het bijzondere is dat dankzij de online 360 VR Tour het destijds nog niet bestaande gebouw toch al te boeken was.

Samen een project starten?

Zwartlicht visualiseert in 3D! Van artist-impressions tot en met interactieve XR oplossingen. De technologie hebben we in huis van A tot Z in de vingers. We bedenken, ontwerpen, modelleren en implementeren de mooiste projecten voor architectuur, product visualisatie, trainingen, onboarding, sales en marketing. Wij zijn er klaar voor!