Extended Reality

High end AR en VR oplossingen voor je bedrijf.
AR appsVR experiences

De kracht van XR

Hoe kan deze worden ingezet in bedrijfsprocessen? Omdat elk bedrijf anders werkt gaan we graag met je in gesprek om te weten hoe XR succesvol kan worden toegepast. We onderscheiden daarin twee technologieën, augmented en virtual reality. Inzetbaar voor trainingen en sales.

Is het product technisch van aard? Dan is de kans groot dat deze vanuit ontwerp en engineering al in 3D is opgebouwd. Een ideaal en duurzaam uitgangspunt voor hergebruik in een XR toepassing. Of het nu gaat om interactieve 3D configurators, AR product sales apps, online VR trainingen, virtuele beurzen of traditionele 3D visualisaties. De virtuele versie van je product, ook wel Digital Twin, heeft grote waarde! 

Augmented, Mixed of Virtual Reality. Voor elk vraagstuk een slimme oplossing.

Augmented Reality

Met Augmented Reality (AR) verbinden wij onze virtuele 3D content aan de bestaande wereld. Zo adopteert het de schaal van de omgeving en is daarmee in staat om oppervlakten en aantallen te berekenen. In combinatie de virtuele, interactieve 3D projectie in je eigen situatie ontstaat een mooi en krachtig medium wat geschikt is voor sales, product configuratie, training, manuals en remote service.

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) geeft je de beleving in een andere wereld te zijn. Het kan elk denkbare omgeving zijn, nagebootst of bedacht. Vanuit een persoonlijke of juist gedeelde ervaring stap je erin, via mobile, computer of vr-bril. Het ultieme medium voor prototyping, simulaties, risicovrije personeelstrainingen of product showcasing, bijvoorbeeld op een (virtuele) beurs.

Meerwaarde

Onze AR of VR oplossingen bieden uw bedrijfsprocessen toegevoegde waarde! Door het 3D virtualiseren van uw product, de digital twin, ontstaan veelzijdige toepassingen voor trainingen en sales. Daarbij kan een compleet digitale omgeving of een 3D digitale laag over de werkelijkheid de verschijningsvorm zijn. Op de achtergrond kunnen intelligente processen en koppelingen naar uw omgeving het verschil maken. Denk aan de oplossingen voor:

  • Onboarding en training van personeel
  • Onderhoud & support
  • Configuratie, handleiding en verkoop

Nodig ons uit voor een brainstorm van een ochtend of middag en u kent alle ins en outs voor uw vraagstuk.

Efficiënt

Train uw personeel met altijd up-to-date informatie en afgestemd op ieders niveau. Door koppelingen met uw systemen kan informatie worden uitgewisseld en bent u op de hoogte van de prestatie, met of zonder trainer!

Flexibel

Waarom een ‘vast’ leertraject aanbieden als de informatie flexibel kan worden afgestemd én aangepast op het kennisniveau en de leerbehoefte. Start de training en voltooi je modules in je eigen snelheid en tijd.

Intuïtief

Door bepaalde situaties levensecht na te bootsen is onderzocht dat men sneller en beter leert. De herinnering aan de leerstof is door de natuurlijke, intuitieve ervaring sneller op te roepen en is simpelweg fun!

Analyse

De virtuele aanwezigheid van mensen en producten maakt het meten en analyseren van data mogelijk. Bijvoorbeeld in het opsporen van fouten, het bepalen van scores uit trainingscenario’s of het monitoren van handelingen.

Toegankelijk

Beperk jezelf niet door een tekort aan trainingsmateriaal, beschikbaarheid van ruimte, logistiek en reistijden. Door onze flexibele, online oplossingen hebben uw trainers en trainees altijd en overal de toegang tot elkaar.

Veilig

Voorkom gevaarlijke situaties tijdens een fysieke training op de werkvloer. Door deze virtueel te trainen vermijd je onnodig risico en kun je door herhaling komen tot het punt waarop het risico tijdig herkend en vermeden kan worden.